New Counter-Strike Movies

"; } ?>
Statistici pentru server
Incepand de azi avem statistici pentru jucatorii serverului cs.csromania.com care se gasesc la adresa http://stats.csromania.com , De asemenea rankul pe server a fost resetat. Puteti naviga usor din primul meniu al siteului.
Posted on 12 Feb 2014 by TE
respawn.csromania.com
Va anuntam ca am deschis serverul de respawn pentru CS 1.6, va asteptam pe respawn.csromania.com
Posted on 29 Sep 2013 by TE
/topme pe cs.csromania.com
O noua functie pe serverul cs.csromania.com - Scrie in chat /topme si vei vedea un top cu tine pe ce loc esti si cine este deasupra si sub tine.
Posted on 16 Sep 2013 by TE
Top Counter-Strike
Topul nostru a fost inchis o periaoda de timp, timp in care sa creat un nou top imbunatatit cu statistici live pentru posesorii de site-uri de CS si un top al locurilor dupa numarul de vizite pe care il are fiecare site inscris in top.

Adresa topului se gaseste la: http://top.csromania.com

Momentan efectuam mici modificari, dar este functional, have fun!
Posted on 21 Aug 2013 by TE
Serverul de cs refacut
Serverul nostru de cs 1.6, a suferit diverse modificari, datorii nemultirilor din partea jucatorilor am hotarat sa ne reintoarcem la vechiul server, cu functia STAR, s.m.d. incepand de azi functionaza si dns-ul cs.csromania.com , distractie placuta. Pentru cereti de star/admin, va asteptam pe forum.
Posted on 02 Jul 2013 by TE
Viteza Site
Dupa cum se putea observa o problema principala era incarcarea paginilor, acum se incarca mult mai rapid ca inainte, am scos ce numai era util. Urmeaza sa facem si forumul mai rapid, pentru o navigare usoara.
Posted on 13 May 2013 by TE
Schimbari Server
Serverul cs.csromania.com, va suferii modificari majore, precum scoaterea functiei de star, va fi adaugat friendly fire in curand, se vor creea harti mici/mari in functie de jucatori. Majoritatea adminilor vor primii remove din lipsa de inactivitate, adminele se vor da dupa merite si dupa orele jucate.

Schimbarile sunt in curs!
Cautam admini cu experienta.
Posted on 05 May 2013 by TE
Vote Us
Check PageRank
CS TOP 100 Sites
Top 200
top cs
cs maps
private server
© 2008 2012 CSR - All Rights Reserved